NIKITA MAZEPIN HUNGARY

"Megpróbáltam betartani." - Spanyol Időmérő utáni nyilatkozat

Nikitát többen is kérdezték a versenyzők íratlan, ki nem mondott szabályáról a Spanyol Nagydíj helyszínén, melyet már többször megszegett: "Azt hiszem, nagyon jó példa volt arra, hogy a Forma-1-ben ez nem működik." - nyilatkozta az időmérő után.

2021. május 11. - NIKITA MAZEPIN HUNGARY

haas-mazepin-imola-p2.jpg

Nikita újabb incidensbe került az úriemberek kimondatlan, íratlan szabálya miatt, a legutóbbi, spanyol időmérőn ugyanis Charles Leclerc feltartása miatt kapott 3 rajthelyes büntetést, az így is utolsó helyről rajtoló Haas versenyző.

Azt hiszem, nagyon jó példa volt arra, hogy a Forma-1-ben ez nem működik. Valójában megpróbáltam betartani, mióta tudomásul vettem, de nagyon nehéz, amikor két autó eléri az utolsó kanyart, amely nagyon lassú és szoros.

- hozzátette, hogy a lassú és szűk kanyar másik ívén épp másik két autó is jelen volt, így esélytelennek érezte, hogy arrébb álljon.

Nem vagyok ideges emiatt, mert valójában nem sok mindent tehettem volna, azon kívül, hogy eltűnök. Amire sajnos még nem vagyok képes.

A bejegyzés trackback címe:

https://nikitamazepin.blog.hu/api/trackback/id/tr4916528992

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása